Out of Bounds tar över Floridabollen.se

Efter ett logistiskt väl genomtänkt beslut har Out of Bounds Sweden AB sedan 1 maj 2014 tagit över driften av Floridabollen.se. Läs pressmeddelandet här »


För dig som tidigare kund till Floridabollen vill vi säga att vi är tämligen säkra på att dina förväntningar kommer att infrias med råge. Under många år har vi, gänget bakom Out-of-Bounds.se, förfinat marknaden med begagnade golfbollar. Out of Bounds Lagergolfshop i Mölndal kommer nu tillsammans med Out of Bounds Crew att driva Floridabollen.se, sköta pack och plock, kundtjänst, samt ta emot alla butikskunder. Webbutiken Floridabollen.se kommer finnas kvar den här säsongen för att sedan släckas ner i december 2014. Då kommer all trafik istället dirigeras om till Out-of-Bounds.se.

Eftersom vi bara har en säsong att skapa förtroende ska vi göra vårt yttersta för dig. Vi vill visa vad som är högsta standard och vad som är en hög lägstanivå. Passa på att testa Out-of-Bounds.se redan nu och botanisera bland 250 olika golfbollsmodeller. Här finner du dessutom golfhandskar från HJ Glove of America, som tillverkar världens bästa golf­handskar.

Angående beställningar på Floridabollen.se

  • Paketen kommer fortsättningsvis skickas med Posten.
  • Betalningrutiner är gällande som förut. Morki Golf är fortfarande mottagare.
  • Lagergolfshopen ligger i Mölndal på Bergfotsgatan 3A. En tvärgata till Flöjelbergsgatan.
  • I slutet på december 2014 kommer det inte längre vara möjligt att göra beställning, utan all trafik kommer dirigeras till Out-of-Bounds.se

VÄLKOMMEN TILL NORDENS LEDANDE LEVERANTÖR AV BEGAGNADE GOLFBOLLAR!

Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*
Website