Out of Bounds söker butikspersonal

Out of Bounds är Nordens största butik för återvunna golfbollar. Vi har marknaden största lagerförda sortiment för snabb leverans till våra kunder. Out of Bounds affärsidé är återvinning av golfbollar som slagits i vattenhinder. Den 7 juli 2007 lanserade vi webbplatsen Out-of-Bounds.se som snabbt blev en välbesökt webbutik. Hos Out of Bounds kommer du arbeta tillsammans med personer som har unik kompetens inom näthandel. Vi söker dig som vill vara med att fortsätta bygga Out of Bounds och nå våra högt uppsatta mål.

Ansvar och arbetsuppgifter

Vi söker dig som har erfarenhet av jobb i butik och är van att arbeta i högt tempo. Arbetsplatsen ligger i Mölndal och arbetstiden är dagtid, måndag till fredag. Uppdraget startar omgående och pågår till 2016-12-31, med stor chans till heltidsanställning efter det.

Du kommer att arbeta nära våra lager- och butiksansvariga med framförallt butiksjobb, sortering av golfbollar samt orderplock.

Erfarenhet och person

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för golf där lågt handicap är meriterande. Du är redo för heltidsarbete med omgående start. Vi ser gärna att du är van vid att arbeta under somrar eftersom högsäsong för företaget är under juni till augusti.

Hos Out of Bounds är tempot och engagemanget mycket högt, varför det är viktigt att du har hög energinivå, är arbetssugen och klarar av utmanande uppgifter. Vidare vill vi att du ska vara ambitiös, flexibel, noggrann och ordningsam.

Tjänsten kommer att tillsättas omgående, sök därför redan i dag om du känner att denna beskrivning passar in på dig.

Upplägg och ansökan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*
Website