Sköna vinter-golfhandskar

Hej alla ihärdiga väderbitna golfare därute. Nu när hösten helt klart gett sig till känna och vintern står och knackar på dörren så är vi inte lika många golfare ute på banan som under sommarhalvåret. Allt fler banor öppnar sina vintergreener, men det tycker inte vi ska hindra oss från att spela.
Ett tips för att spela nu när det är kallare ute är att använda vinterhandskar som inte bara värmer utan också ger dig bra grepp. Med HJ’s vinterhandskar behöver du inte mellan slagen krångla med att ta av dig vanten innan slaget och på direkt efter för att få upp värmen igen.

Vi har två olika varianter av handskar för vintern och båda säljs som par.

Vinter golfhandske Xtreme
HJ Winter Xtreme är en handske med dubbla lager fleece och ett väderbeständigt membran mellan lagren. Den har också en extra lång mudd som värmer handleden och gör att du inte lika lätt blir frusen om händerna. Handsken passar perfekt för den spelare som är ute i alla väder och behöver en handske som skyddar handen från både kyla och väta. Handflatan är gjord med ett silikonmönster som ger bra grepp i både vått och torrt.

Performance Vinter Golfhandske
HJ Winter Perfomance är lite tunnare än winter Xtreme med endast ett lager fleece på ovansidan handen. Handskens handflata, tumme och pekfinger är gjorda i cabretta läder utan foder vilket ger dig en skön känsla. En liten bonus med denna handske är att den är så snyggt designad att du kan ha den till vardags också.

Tryck här för att köpa vinter golfhandskar.

Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*
Website